VUI.CZ – obchod s Vietnamem

Společnost VUI CZ je historicky mladou firmou, ale s manažersky velmi zkušeným týmem s dlouhodobými a pozitivními výsledky v oblasti exportu zboží a služeb do Vietnamu.

Klíčovými manažery jsou Mgr. Martin Vilím a Ing. Nguyen Minh, kteří zajišťují přímé řízení dodávek a projektů. Hlavními exportními artikly jsou potravinářské výrobky, kde nosnými produkty jsou pivo alkoholické i nealkoholické a sušené mléčné výrobky pro děti, dospělé i průmyslové využití. Mezi nepotravinářské artikly patří stroje, ICT vybavení a v poslední době i léky a zdravotnický materiál.

Díky svým kontaktům, zázemí a historické angažovanosti VUI CZ ve spolupráci s partnerskou firmou RAMANA Hotel Saigon a VUI VUI Huỳnh Trug Nam Beer Restaurant ve Vietnamu zahájila práce na výstavbě hotelového baru a restaurace s minipivovarem a hernou v distriktu Saigonu s termínem dokončení v listopadu Hotel je situován přímo v centru města v blízkosti řeky Sông Soài. Saigon (Ho Či Minhovo město) je největší Vietnamské město s přibližně 11 milióny obyvatel a je považován za velmi bohatou a ekonomicky i politicky stabilní provincii.

Projektantem a dodavatelem technologie minipivovaru je Opavská společnost Czech brewery system s.r.o., která má na trhu výstavby malých pivovarů dlouholetou tradici. Technologie výroby piva bude kopírovat technologii velkých pivovarů s tradicí vaření českého piva s výstavem 1500 hl/rok. České pivo je ve Vietnamu velmi oblíbené, což vyplývá i z Česko-Vietnamské historické spolupráce a vazeb. Součástí projektu je i výstavba menší herny ve spolupráci s velkou českou společností Kajot, která má v tomto oboru téměř 30-ti letou historii. Herny jsou standartní součástí těchto podniků a nejsou regulovány tak jako v Evropě.

Zahraniční investoři a obzvláště ti čeští, požívají velkou úctu a získávají klientelu mnohem snáze než místní podnikatelé. Zahraniční investice navíc podléhají mezinárodním dohodám o ochraně investic a místní úřady a státní instituce tak k těmto investorům přistupují mnohem lépe.

 

 

EXPORT

alkoholické i nealkoholické pivo, sušené mléko plnotučné a polotučné, sušená dětská výživa, herní hardware a software, léky a zdravotnický materiál

 

MINIPIVOVAR

Součástí plánovaného projektu je výstavba minipivovaru s výstavem 1500 hl/rok.