Vážení Investoři,

letní prázdniny se nám překlopily do druhé poloviny a tak jsem se rozhodl pod tlakem nových událostí uvnitř PF&I, SE, že směrem k Vám vyšlu pár řádků, abych v krátkosti popsal co se u nás děje a jak si stojíme(te).

Přesun klientského centra, šetříme

V očekávání nelehkého období prohlubování propadu ekonomiky z důvodu korona krize, zavádění většinou nesourodých a nefungujících vládních opatření, všeobecného zdražování (služby, energie, potraviny), které bude tlačit inflační čísla směrem vzhůru, jsme se rozhodli pro radikální úsporu měsíčních výdajů za provoz společnosti a přesunuli se na lukrativnější, avšak z finančního hlediska levnější adresu U Háje 1494/9, Praha 4, 147 00 (parkování před domem v modrých zónách či garáži). Po skončení dovolených bych Vás rád pozval na kávu a nové působiště představil. Pro veškerou korespondenci od nynějška prosím používejte výše uvedenou adresu. Nejlépe se k nám dostanete od Zeleného pruhu (z kopce dolů), nebo z ulice Jeremenkova (nahoru do kopce).

Cena zlata penetrovala historický milník 2,000 USD za trojskou unci

Naše rozhodnutí zvolit žlutý kov jako jeden z pilířů našeho majetkového portfolia se v tuto chvíli jeví jako správný krok, naší strategií však není v této nejisté době zhodnocení, spíše se snažíme zajistit proti extrémním výkyvům v jiných segmentech trhu. V případě, že byste měli zájem o zprostředkování nákupu či naopak prodeje, dovoluji si Vám nabídnout možnou realizaci prostřednictvím naší partnerské společnosti Tiranis. Nákup se pro Vás bude pohybovat okolo fixně stanoveného kurzu LBMA, při výkupech pak 3% pod fix. Pro fixaci ceny jakýkoliv den mimo víkendů, mě neváhejte kontaktovat.

Začínáme s projekty mikro developmentu

V září tohoto roku očekáváme posun při plánované výstavbě rekreačního a rehabilitačního centra v Šanovicích okr. Sedlec (Prčice). Tím se nám vytvořil časový prostor pro založení společnosti (stavební firmy) pro realizaci tzv. mikro developmentu. Nakupujeme výhodně stavby s pozemky v hrubém provedení a dokončujeme jejich realizaci a následně prodáváme, kdy nedílnou součástí celého procesu je i posouzení rizikovosti a lukrativnost zvoleného projektu. V tuto chvíli spouštíme dostavbu rodinného domu na území Říčan v dohledné vzdálenosti od dálnice D1.

VUI CZ

Exportní projekt do distriktu Saigon (Vietnam) začíná i díky Vašemu přispění nabírat na obrátkách. Po úvodních „porodních bolestech“ spojených s veškerými potravinovými a veterinárními atesty spouštíme i export „nepředpisových“ léků do severní oblasti Vietnamu konkrétně oblasti metropole Hanoi a od měsíce září zahajujeme výstavbu minipivovaru a sportbaru v nedávno rekonstruovaném hotelu Ramana.

Vážení Investoři, celý tým PF&I, SE Vám přeje krásný zbytek léta. V případě jakéhokoliv dotazu mě neváhejte kontaktovat a nyní pár informací z trhů a ekonomického dění.

Jan Koudelka
člen představenstva